ΕΠΣΝΑ  Ο Πανερυθραϊκός του… Σπύρου στον δρόμο για τον τελικό

Εδώ που έφτασε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, στους τέσσερις  του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας,  έχει φέρει ήδη ικανοποίηση και να «διαφήμισε» το ποδόσφαιρο του Νομού, αλλά δεν…

Εδώ που έφτασε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, στους τέσσερις  του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας,  έχει φέρει ήδη ικανοποίηση και να «διαφήμισε» το ποδόσφαιρο του Νομού, αλλά δεν μπορεί να μην προσβλέπει στον τελικό της 3ης Μαΐου.

«Εμπόδιο» γι’ αυτό το στόχο στέκεται πλέον ο Πανερυθραϊκός, που απέκλεισε (2-0) στην παράταση τον Α.Ο Συναράδων της  Κέρκυρας, σε αγώνα που έγινε στα Τρίκαλα.
Ο Πανερυθραϊκός είναι ένα από τα πιο οργανωμένα Σωματεία της Αττικής και εκπροσωπεί τα Βόρεια προάστεια. Φέτος εκτός από Κυπελλούχος της ΕΠΣ Αττικής αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 2ο όμιλο, αφήνοντας πίσω την Αγία Παρασκευή. Έτσι θα συμμετάσχει σε μπαράζ με πρωταθλητές  της Αττικής (ανάμεσά τους και ο Εθνικός) για να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄Εθνική.
Οι  παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο ματς με τον Α.Ο Συναράδων ήταν οι εξής: Μολφέσης, Τριανταφύλλου (90’ Γληνός), Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Παπαθανασίου (30’ Αδραχτάς), Λάσκαρης, Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπάζογλου (71’ Μπαστέας). Ανάμεσα σ’ αυτούς και ένας παλιός γνώριμος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας. Ο Σπύρος Χατζής (φωτο) που με την έλευση του Φώτη Κωστούλα την διετία 2005-07 φορούσε  τη φανέλα του Παναιτωλικού, ερχόμενος από την Αναγέννηση Άρτας. Μάλιστα για ενάμησι χρόνο ήταν στυλοβάτης στη μεσαία γραμμή των κυανοκίτρινων, αν και τελικά δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες.
Ο ημιτελικός του Ναυπακτιακού με τον Πανερυθραϊκό θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου και η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά προετοιμάζεται γι’ αυτό το ματς. Άλλωστε η μεγαλύτερη δυνατή διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου να αμβλύνει την πικρία για την αποτυχία ανόδου στη Γ΄Εθνική. Βέβαια το ματς με την ομάδα της Αττικής θα είναι το δυσκολότερο απ’  όσα έδωσε μέχρι τώρα, αφού παραδοσιακά η Αθήνα διαθέτει δυνατές ομάδες.